Cremă De Patiserie Cu Brânză
Crema de patiserie Cheesecake este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Cheesecake clasic cu crustă de patiserie, și Uimitor Căpșuni Cheesecake Patiserie Mușcături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-o cratiță grea. Adăugați treptat jumătate și jumătate. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Gatiti 1 pana la 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie.
Se ia de pe foc; se amestecă crema de brânză și ingredientele rămase până se omogenizează.
Transferați într-un castron mic; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. (Crema de patiserie cu brânză va fi groasă.)