Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și lime

Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și lime
Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și var necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mascarpone de carton, zahăr glazură, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă De Brânză De Capră Cu Căpșuni În Sirop De Vin Roșu, Creme de var cu litchi, și Cremă De Var La Cuptor Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Se toarnă crema într-o tigaie mică, pe bază de greutate și se rade în nuca de cocos cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se încălzește ușor până se dizolvă nuca de cocos, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Hull și jumătate două treimi din căpșuni și a pus într-o parte. Blitz restul cu sucul de lămâie și 2 linguri de zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4
Răsturnați mascarpone într-un castron mare și bateți în crema de nucă de cocos răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați jumătate din coaja de tei și zahărul glazurat rămas și amestecați bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6
Luați 6 pahare mari de vin sau pahare și lingurați puțin din amestecul de cremă în fiecare. Urmați cu un strat de jumătăți de căpșuni, tăiați fețele spre exteriorul paharului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă peste puțin sos de căpșuni și apoi se termină cu un alt strat de cremă. Se răcește la frigider cel puțin 1 oră și se acoperă cu coaja de tei rămasă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru cremă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista