Cremă de lămâie cu Verbena de lămâie
Cremă de lămâie cu Verbenan de lămâie este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frunze lungi de verbenă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Lemon Verbena Cheesecake, și Unt De Verbena Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați primele 3 ingrediente în cratiță medie. Se fierbe până când amestecul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 4 minute.
Adăugați zahăr; se fierbe până când amestecul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna.
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte.
Se strecoară crema prin sită în ceașcă de măsurare cu 4 căni. Împărțiți între șase feluri de mâncare ramekins cu 2 căni sau souffl. Acoperiți ramekinele cu folie.
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți cremele până când sunt gata, aproximativ 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați cremele să se răcească în apă în tigaie.
Transferați ramekins la frigider. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte.