Cremă de lămâie cu Verbena de lămâie

Cremă de lămâie cu Verbena de lămâie
Cremă de lămâie cu Verbenan de lămâie este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, frunze lungi de verbenă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Lemon Verbena Cheesecake, și Unt De Verbena Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente în cratiță medie. Se fierbe până când amestecul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr; se fierbe până când amestecul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
4
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se strecoară crema prin sită în ceașcă de măsurare cu 4 căni. Împărțiți între șase feluri de mâncare ramekins cu 2 căni sau souffl. Acoperiți ramekinele cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
9
Coaceți cremele până când sunt gata, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați cremele să se răcească în apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Transferați ramekins la frigider. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Se servește răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista