Cremă de dovleac la cuptor de la EAGLE brand-ul
Crema de dovleac la cuptor de la marca EAGLE fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de frișcă, lapte, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Streusel a depasit placinta de dovleac de EAGLE brand-ul, Placinta Cu Crema De Lamaie Eagle Brand, și Smoothie-uri de fructe de la EAGLE brand-ul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Bateti ouale intr-un castron mare. Se amestecă dovleacul și condimentele de plăcintă cu dovleac până se amestecă.
Se amestecă laptele condensat îndulcit, laptele, vanilia și sarea până se amestecă.
Se toarnă în 6 (6 uncii) cupe de cremă.
Așezați căni cu cremă într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Așezați vasul pe suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Se toarnă apă clocotită în tigaie în jurul cupe cremă la o adâncime de 1 1/4 inch.
Coaceți 35 de minute sau până când centrele sunt aproape setate.
Scoateți cupele de cremă din vasul de copt și răciți-le pe grătar.
Serviți cald sau rece. Se acoperă cu frișcă și se presară cu scorțișoară chiar înainte de servire.