Cremă de dovleac cu Topping fragil
Cremele de dovleac cu Topping fragil necesită aproximativ 9 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de vanilie, sare, arahide fragile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă de dovleac cu Topping fragil, Cremă de dovleac cu Topping fragil, și Plăcinte individuale de dovleac fără crustă (aka creme de dovleac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Spray 6 (6 oz) cupe de cremă sau ramekins cu spray de gătit.
În blender, așezați toate ingredientele, cu excepția arahidei fragile. Capac; proces la viteză mare doar până la omogenizare.
Se toarnă amestecul uniform în cupe de cremă.
Așezați Căni în tigaie de 13x9 inci; puneți tigaia în cuptor. Se toarnă cu grijă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Coaceți 45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat. Transferați cu atenție cupele din apă în raftul de răcire folosind clești; se răcește complet.
Capac; frigider cel puțin 8 ore.
Presărați fiecare cremă cu 2 lingurițe de arahide fragile înainte de servire.