Cremă De Căpșuni Puff Heart
Strawberry Cream Puff Heart ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 164 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ciocolată de brutar, apă, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Puf Inimă, Fursecuri Cu Inimă De Brânză Cremă De Căpșuni, și Desert Cu Puf De Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Urmăriți inima de 15x12 inci pe bucată de hârtie pergament; așezați pe foaia de copt. Aduceți 1 cană de apă, unt și zahăr granulat la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați făină; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul formează minge. Lingura în castron mare. Bateți în ouă, câte 1, cu mixerul până se omogenizează bine. Lingură în pungă de plastic cu greutate la congelator; tăiați 1 colț din partea de jos a pungii. Strângeți aluatul în movile de 16 (1-1 / 2 inci), cu laturile atingând și urmând modelul inimii pe hârtie.
Coaceți 20 min. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți 25 min. sau până se rumenesc. Opriți cuptorul; deschideți ușor ușa.
Lăsați pufurile de cremă să stea la cuptor 15 min.
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Între timp, aduceți apa rămasă la fiert.
Se adaugă la amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește. Se amestecă laptele. La frigider 15 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează. Se amestecă ușor biciul rece. (Dacă amestecul de gelatină nu este suficient de gros pentru a Movila, refrigerați până la consistența dorită.)
Tăiați inima pufului crem orizontal în jumătate folosind cuțit zimțat. Îndepărtați ușor partea superioară; scoateți și aruncați aluatul moale din centru. Umpleți fundul cu amestec de gelatină; înlocuiți partea superioară.
Se presară cu zahăr pudră. Se acoperă cu căpșuni.