Crema de brânză - pâine cu banane-nuci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Cu Brânză Cremă De Banane, Pâine Cu Brânză Cremă De Banane, și Pâine Cu Nuci De Banane Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă bananele, nucile pecan și vanilia. Puneți aluatul în 2 pâine unsă și făinată de 8 x 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată și părțile laterale se îndepărtează de tigaie, ecranarea cu folie de aluminiu durează 15 minute pentru a preveni rumenirea, dacă este necesar. Pâine rece în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți din tigăi și răciți 30 de minute pe rafturi de sârmă înainte de feliere.
6
Brioșe cremă de brânză-banane-nuci: pentru a coace brioșele, bateți lingura uniform în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă. Face 24 de brioșe. Pregătire: 15 min.,
9
Coaceți: 25 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Orange-Pecan-Topped cremă de brânză-banane-nuci pâine: pregătiți aluat de pâine conform instrucțiunilor, și lingura în tigăi dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Banane
Portocaliu
Pâine
Nuci Pecan
11
Presărați 1 cană de nuci pecan tocate grosier, prăjite uniform peste aluat în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
12
Coaceți conform instrucțiunilor. Pâine rece sau brioșe în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră, 3 linguri de suc proaspăt de portocale și 1 linguriță de coajă de portocală rasă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Stropiți uniform peste pâine caldă sau brioșe și răciți 30 de minute pe suporturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
14
Pâine prăjită cu cremă de brânză-banane-nuci: pregătiți și coaceți pâinea sau brioșele în tigăile dorite. În timp ce pâinea se coace, amestecați împreună 1/4 cană de unt, 1/4 cană de zahăr granulat, 1/4 cană de zahăr brun ambalat ferm și 1/4 cană de lapte într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Nucă De Cocos
Banane
Unt
Pâine
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană de nucă de cocos îndulcită; 1 cană de nuci pecan tocate, prăjite; și 2 lingurițe extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
Extract De Vanilie
Nuci Pecan
16
Scoateți pâinea coaptă sau brioșele din cuptor și întindeți imediat blaturile cu amestec de nucă de cocos. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau doar până când toppingul începe să se rumenească ușor. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din tigăi și răciți 30 de minute pe rafturi de sârmă înainte de feliere.
18
Cinnamon Crisp-Topped cremă de brânză-banane-nuci pâine: pregătiți aluatul de pâine conform instrucțiunilor și lingurați în tigăile dorite. Se amestecă împreună 1/2 cană zahăr brun ambalat ferm; 1/2 cană nuci pecan tocate, prăjite; 1 lingură făină universală; 1 lingură unt topit; și 1/8 linguriță scorțișoară măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Scorțișoară
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Banane
Unt
Nuci Pecan
Pâine
19
Presărați amestecul uniform peste aluat.
20
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
21
Unt de arahide Streusel-Topped cremă de brânză-banane-nuci pâine: pregătiți aluatul de pâine conform instrucțiunilor și lingura în tigăile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Cremă De Brânză
Banane
Pâine
22
Combinați 1/2 cană plus 1 lingură de făină universală și 1/2 cană de zahăr brun ambalat ferm într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
23
Tăiați 1/4 cană de unt și 3 linguri de unt de arahide cremos cu un blender sau furculiță de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică.