Cremă De Brânză Flan
Crema de brânză tartă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Aranjați 8 (6 uncii) cremă de cuptor sau cupe de desert într-o tigaie mare de prăjire. Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a agita până când lichidul este un maro auriu profund, perindând părțile laterale ale cratiței cu o perie de patiserie umedă pentru a preveni cristalizarea zahărului, aproximativ 12 minute. Turnați rapid siropul în cupe pregătite.
Într-un blender, combinați laptele condensat, crema de brânză, ouăle și vanilia. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați într-o ceașcă de măsurare cu 8 cupe sau într-un castron mare.
Bateți laptele evaporat. Împărțiți crema în mod egal între cupele pregătite.
Transferați tigaia de prăjire în cuptor.
Turnați suficientă apă în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Coaceți până când părțile sunt bine fixate și doar centrul cremelor se mișcă ușor atunci când cupele sunt ușor agitate, aproximativ 45 de minute (cremele se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți cupele din tigaie, acoperiți bine cu folie de aluminiu și refrigerați până la rece, cel puțin 4 ore și până la 24 de ore. Rulați cuțit mic ascuțit în jurul părți de cremă. Invertiți fiecare ceașcă pe o farfurie de desert, agitând ușor pentru a elibera crema din cupe.
Stropiți sosul de caramel peste cremă.