Cremă De Brânză Flan

Cremă De Brânză Flan
Crema de brânză tartă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aranjați 8 (6 uncii) cremă de cuptor sau cupe de desert într-o tigaie mare de prăjire. Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără a agita până când lichidul este un maro auriu profund, perindând părțile laterale ale cratiței cu o perie de patiserie umedă pentru a preveni cristalizarea zahărului, aproximativ 12 minute. Turnați rapid siropul în cupe pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
4
Într-un blender, combinați laptele condensat, crema de brânză, ouăle și vanilia. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-o ceașcă de măsurare cu 8 cupe sau într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
6
Bateți laptele evaporat. Împărțiți crema în mod egal între cupele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați tigaia de prăjire în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Turnați suficientă apă în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți până când părțile sunt bine fixate și doar centrul cremelor se mișcă ușor atunci când cupele sunt ușor agitate, aproximativ 45 de minute (cremele se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți cupele din tigaie, acoperiți bine cu folie de aluminiu și refrigerați până la rece, cel puțin 4 ore și până la 24 de ore. Rulați cuțit mic ascuțit în jurul părți de cremă. Invertiți fiecare ceașcă pe o farfurie de desert, agitând ușor pentru a elibera crema din cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Stropiți sosul de caramel peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
CremăCremă
12
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista