Cremă De Brânză Flan
Reteta crema de brânză Flan este gata în aproximativ 4 ore și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 50 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita mica la foc mediu pana se topeste si se rumeneste adanc, amestecand constant.
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Adăugați zahărul rămas, ouăle și vanilia; amestecați doar până se omogenizează.
Se toarnă peste sirop în tigaie.
Așezați tigaia umplută într-o tigaie mai mare; adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții din tigaia mică.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Se răcește ușor. Îndepărtați cu grijă flanul din apă; răciți complet pe suportul de sârmă. Refrigerați câteva ore sau până la răcire. Desfaceți pe farfurie chiar înainte de servire.