Cremă De Brânză Flan

Cremă De Brânză Flan
Reteta crema de brânză Flan este gata în aproximativ 4 ore și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 50 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita mica la foc mediu pana se topeste si se rumeneste adanc, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați zahărul rămas, ouăle și vanilia; amestecați doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
6
Se toarnă peste sirop în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia umplută într-o tigaie mai mare; adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții din tigaia mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Se răcește ușor. Îndepărtați cu grijă flanul din apă; răciți complet pe suportul de sârmă. Refrigerați câteva ore sau până la răcire. Desfaceți pe farfurie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista