Cremă De Brânză De Căpșuni

Cremă de brânză de căpșuni Cobbler este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 223 calorii. Un amestec de zahăr, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rubarbă și cizmar de căpșuni cu cremă de portocale, Cizmar de fructe de catifea roșie cu înghețată de brânză cremă, și Cizmar De Piersici Cu Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se toarnă unt topit în fundul unui vas de copt din sticlă de 9x13 inci.
Amestecați laptele, făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un castron mic; se toarnă peste untul din vasul de copt. Aranjați jumătățile de căpșuni într-un strat în vasul de copt. Punctați căpșunile cu bucățile de brânză cremă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu și marginile clocotesc, 30 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.