Cremă de arțar cu gheață cu fructe de pădure
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Crema de arțar cu gheață cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, extract de arțar, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe proaspete cu cremă de arțar, Boabe cu gheață cu sos de ciocolată fierbinte, și Fructe de padure cu sos de ciocolata alba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile, 1/4 cană smântână și sirop încastron metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateti constant pana cand termometrul pentru bomboane Inregistreaza 175 buc. f, aproximativ3 minute.
Scoateți vasul de peste apă.Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se răceșteși gros, aproximativ 3 minute.
Bateți restul de 1/2 cană smântână și arțarextrageți într-un castron mare până la vârfuri moi. Cremă îndoită în amestec de gălbenuș. Acoperiți și înghețați crema de arțar până când este fermă, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Bateți gemul într-un castron mediu pentru a slăbi.
Adăugați fructe de pădure; aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea 15 minute. Puneți amestecul de fructe de pădure în vase;se acoperă cu cremă de arțar.