Cremă brânză varză de Bruxelles gratinată
Varza de Bruxelles brânză cremoasă gratinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 1. O porție conține 2284 calorii, 115g de proteine, și 143g de grăsime. Pentru $10.17 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cremă brânză varză de Bruxelles gratinată, Brânză De Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Și Radicchio Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita cu sare 6 min. sau până la licitație. Între timp, topiți untul într-o cratiță mare pe căldură medie. Se amestecă făina cu sârmă. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți 3 până la 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și nucșoara.
Scurgeți varza de Bruxelles.
Se adaugă în sosul de brânză; se amestecă ușor. Lingură în vas de copt uns de 13x9 inci; se presară cu firimituri de cracker.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când partea de sus este maro auriu.