Cremos Mexican Crab Dip

Cremos Mexican Crab Dip
Cremos Mexican Crab Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 31 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați salsa, carne de crab forfetară, brânză neufch și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Anghinare Crab Dip, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și Salată De Crab Fals Mexican Californian Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați brânzeturile într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și acoperiți cu hârtie de ceară. Cuptor cu microunde la mediu (50% putere) 2 până la 3 minute sau până se înmoaie, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți carnea de crab printr-o sită într-un castron, rezervând 1 lingură de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați lichid rezervat, carne de crab și salsa în brânză; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Serviți cald sau la temperatura camerei cu chipsuri de tortilla coapte, legume crude sau grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla CoapteChipsuri De Tortilla Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista