Cremoase Pecan Nucă De Cocos Poppers
Cremoase Pecan nucă de cocos Poppers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, cremă de brânză, coji de patiserie mini-phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Cherry Pecan Prajit Brânză De Capră Poppers, Nucă De Cocos Putere Gustare Poppers, și Poppers De Creveți De Nucă De Cocos Cu Cremă De Mango Chili.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți cojile de patiserie pe o foaie de copt 3 până la 5 minute. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Îndoiți în topping biciuit. Lingură sau amestec de brânză cremă de țeavă în cochilii de patiserie. Acoperiți și răciți 2 până la 8 ore.
Între timp, amestecați împreună pecanele, nuca de cocos și untul într-un castron mic.
Întindeți amestecul într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească 30 de minute.
Presărați fiecare tartă cu aproximativ 1 linguriță. amestec de pecan.
Stropiți cu topping de caramel, dacă doriți.