Crazy Pui Marinata De Pui La Gratar
Crazy Chicken Marinade Grilled Chicken este un fără gluten, fără lactate și primal marinada. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, salvie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 579 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cea Mai Bună Marinată De Pui La Grătar, Cea Mai Bună Marinată De Pui La Grătar, și Marinada lui Dale pentru pui la grătar.
Instrucțiuni
Bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline, pudra de chili, salvie, oregano și chimen împreună într-un castron mic. Aranjați pieptul de pui într-un recipient de sticlă puțin adânc; se toarnă marinada cu suc de lămâie peste pui. Acoperiți recipientul cu folie de plastic; refrigerați 1 1/2 ore, întorcând puiul la fiecare 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul într-un platou și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute.
Ungând cu marinada, grătiți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).