Crackers Pecorino
Biscuiti Pecorino ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți pecorino romano, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Supă favană și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, și Graham Crackers: graham Crackers nu trebuie să fie pătrat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați brânza, sarea, piperul și cayenne într-un castron mediu și amestecați pentru a combina.
Adăugați untul. Folosind un mixer manual, bateți amestecul de brânză și untul până se combină.
Adăugați făina 1/4 cană la un moment dat, amestecând numai până când este încorporată și amestecul se ține împreună.
Așezați bilele de aluat de dimensiuni de lingură pe 1 sau 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament, atingând ușor aluatul cu vârful degetelor.
Coaceți până când abia începe să se rumenească la margini, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt câteva minute.
Transferați pe o farfurie de servire.