Crabi cu coajă moale Panfried cu escarole ofilite

Crabi cu coajă moale Panfried cu escarole ofilite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1089 calorii, 14g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Crabi Picanți Cu Coajă Moale, Crabi cu coajă moale cu salată Farro, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos mediu nereactiv, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați escarola și gătiți la foc mare, amestecând, până se ofilesc. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă fileurile de hamsie și uleiul; reduceți căldura la moderat scăzută. Acoperiți și gătiți, amestecând de două ori, până când escarolul este fraged, aproximativ 4 minute.
Adăugați sucul de lămâie și rotiți în 2 linguri de unt.
Pe o farfurie mare, amestecați făina cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Se usucă crabii cu prosoape de hârtie. Dragați-le în făină, scuturând excesul.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până strălucește.
Adăugați restul de 3 linguri unt; când se oprește sfârâit, pune în crabi, undersides sus. Se prăjesc la foc mare, întorcându-se o dată, până când sunt crocante și fierte, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura dacă uleiul devine prea fumător.
Reîncălziți ușor escarolul și gustul pentru condimente. Puneți escarola și sosul de lămâie pe farfurii, așezați crabii deasupra și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio