Crabi cu coajă moale, cu ceapă murată și usturoi aioli

Crabi cu coajă moale, cu ceapă murată și usturoi aioli
Crabul cu coajă moale, cu ceapă murată și usturoi aioli este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1330 calorii, 27G de proteine, și 81g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sos fierbinte big shake, oțet de vin, ulei de măsline de înaltă calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 34 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich de Crab cu coajă moale, condimentat cu Cajun, cu piper galben și Caper Aioli, Pan Seared Rockfish sălbatic și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjită, și Crab Cu Coajă Moale Prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, combinați oțetul de vin roșu, sarea, zahărul, sosul fierbinte și 1 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sos FierbinteSos Fierbinte
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ceapa și ridichile în amestecul de oțet și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
OțetOțet
CeapăCeapă
4
Curățați crabii răsturnând fiecare parte și îndepărtând plămânii. Trageți clapeta "șorțului" de pe fundul crabului. Folosind o pereche ascuțită de foarfece tăiați fața de pe crab, acest lucru pare cu adevărat rău - este - acceptați-l și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
5
Crabii cu coajă moale au de obicei multă apă în ele, ceea ce poate fi foarte periculos în timpul prăjirii. Bateți crabii cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați uleiul de prăjit într-o tigaie mare până când ajunge la o adâncime de 1/4 inch. Aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mare, aruncați împreună mesclunul, dovleceii, o parte din ceapa murată și ridichile cu o parte din lichidul de decapare și o picătură de ulei de măsline extravirgin. Salata trebuie să fie ușor îmbrăcată, foarte aromată și nu umedă. Aranjați salata pe 4 farfurii individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ceapă MuratăCeapă Murată
RidicheRidiche
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MesclunMesclun
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Configurați o placă căptușită cu prosoape de hârtie pentru a scurge crabii când ies din tigaie. Verificați temperatura uleiului aruncând făina în tigaie. Făina va sfârâi când uleiul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Când uleiul este cald dragă crabi făină și pat off excesul. Adăugați ușor crabii în tigaie. Când puneți crabii în tigaie, aveți grijă să nu le aruncați în ulei, deoarece uleiul fierbinte se va stropi. Prăjiți crabii până când sunt crocanți pe ambele părți, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți-le din tigaie la prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
11
Se presară cu sare și se pune 1 crab pe fiecare dintre salatele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
SareSare
12
Garnisiți cu o păpușă de aioli de usturoi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
AioliAioli
13
Asta e crabby!
14
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați usturoiul, oțetul și gălbenușurile de ou. Porniți mașina. În timp ce mașina funcționează, începeți să adăugați uleiul, picătură cu picătură, până când vedeți amestecul îngroșat. Când amestecul începe să arate ca un amestec omogen neted, uleiul poate fi adăugat într-un flux subțire lent. Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva picături de apă pentru a-l subția. Condimentează cu sare și gust pentru a te asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista