Crab ' N Shrimp Dip

Crab ' N Shrimp Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d 'oeuvre, așa că încercați Crab' n Shrimp Dip. Această rețetă face 6 porții cu 191 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, creveți, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 84 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod revigorant de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată, și Baie fierbinte de Crab și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună crema de brânză și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
2
Adăugați ceapa verde, crabul și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
CrabiCrabi
3
Se pune într-un recipient acoperit și se răcește peste noapte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista