Cozonaci de miel fiert cu paste Trahana si salata de Ricotta

Cozonaci de miel fiert cu paste Trahana si salata de Ricotta
Gambele de miel fierte cu Trahana Pastan și Ricotta Salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,27 USD pe porție. O porție conține 838 calorii, 58G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, ricotta salata și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Paste cu mazare, usturoi si Ricotta Salata, și Salată de paste cu Ricotta Salatan și Broccolini.

Instrucțiuni

1
Condimentați cojile de miel cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Shanks De MielShanks De Miel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați coajele și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
3
Transferați cozile de miel într-o tigaie medie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, usturoiul și 8 crenguțe de cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 7 minute. Răsturnați ceapa în tigaia de prăjire și adăugați stocul. Acoperiți tigaia cu folie și fierbeți gambele la cuptor timp de 2 1/2 ore, sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați mielul într-un platou mare rezistent la cuptor. Strecurați lichidul de fiert într-un castron printr-o sită fină și îndepărtați grăsimea. Ar trebui să aveți 7 1/2 căni; dacă este necesar, adăugați mai multă apă. Acoperiți cojile de miel cu folie și păstrați-le la cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați șalotele și restul de 4 crenguțe de cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
10
Adăugați piureul de roșii și bățul de scorțișoară și gătiți la foc moderat până când sosul este foarte gros și redus la 3 căni, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați bățul de scorțișoară și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Într-o cratiță mare, aduceți lichidul de fierbere la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați trahana și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când tot lichidul a fost absorbit; amestecați ocazional.
13
Transferați trahana într-un castron și amestecați sosul de roșii, mărarul, pătrunjelul, arpagicul și sucul de lămâie. Îndoiți jumătate din brânză și restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Movilă trahana pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Presărați brânza rămasă deasupra. Aranjați cozile de miel deasupra trahanei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista