Cozi de miel prăjite în oală cu fasole Cannellini
Cojile de miel prăjite în oală cu fasole Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 544 calorii, 61G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.54 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cozi de miel cărnoase, bulion de pui, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Coji de miel tarhon cu fasole Cannellini, Cozi de miel cu fasole albă și dovlecei, și Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea și frunza de dafin cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Scurgeți fasolea și aruncați frunza de dafin.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți o caserolă din fontă emailată, suficient de mare pentru a ține gambele de miel într-un singur strat. Condimentați coapsele cu sare și piper negru și gătiți la foc moderat, întorcând de câteva ori, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 15 minute. Cuibărește căței de usturoi printre cozi. Acoperiți și gătiți la cuptor aproximativ 1 oră și 45 de minute, rotind de 3 ori, până când gambele sunt foarte fragede.
Reduceți temperatura cuptorului la 20
Transferați gambele într-o tigaie mică, iar căței de usturoi într-un castron mic. Acoperiți gambele cu folie și păstrați-le calde la cuptor. Strecurați sucurile din caserolă într-un castron și îndepărtați grăsimea. Întoarceți sucurile în caserolă, adăugați bulionul de pui și puneți caserola peste un arzător. Se fierbe la foc mare până când sucurile s-au redus la 2 căni, aproximativ 12 minute.
Curățați căței de usturoi și adăugați oțetul de sherry. Cu o furculiță, mash la o pastă.
Adăugați pasta de usturoi în sucurile din caserolă și amestecați fasolea și cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Așezați cojile de miel pe farfurii și serviți cu fasolea.