Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel marocane cu polentan și fasole albă. O porție conține 907 calorii, 96G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu fasole albă, Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă, și Cozi de miel toscane cu fasole albă.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fasolea cu apă rece într-un castron mare și înmuiați peste noapte, scurgeți stratul de miel în făină; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare; gatiti mielul in loturi pana se rumeneste peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti amestecand pana ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați condimente în tigaie; gatiti amestecand aproximativ 2 minute sau pana cand sunt parfumate.Se amestecă fasolea, coaja, sucul, roșiile zdrobite nedrenate, bulionul și pasta și se aduce la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți la foc mic timp de 40 de minute.Descoperi; se fierbe timp de aproximativ 50 de minute sau până când mielul și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, Optional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți apa și laptele într-o cratiță mare (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați mămăliga; gatiti amestecand aproximativ 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit si mamaliga se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
7
Serviți amestecul de miel pe mămăligă și presărat cu coajă suplimentară combinată, pătrunjel și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu