Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente

Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente
Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sherry, sos de usturoi de fasole, ghimbir lung și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Shanks de miel în cinci condimente, Tamarind și ghimbir, Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă apă clocotită; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, cel puțin 45 de minute și până la 4 ore. Se strecoară amestecul, rezervând 1 1/2 căni de lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
3
Tăiați tulpinile din ciuperci și aruncați; felii subțiri capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați ghimbir și usturoi și tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați coriandru, sos de fasole neagră, 2 lingurițe de ulei de arahide și pudră de cinci condimente. Procesați până se formează pastă, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 5 fante mici de mică adâncime în fiecare coadă de miel, distanțându-vă; frecați Generos 1 lingură de pastă de fasole neagră-coriandru în fante și pe toată suprafața fiecărei coadă. (Ciupercile și gambele de miel pot fi preparate cu 6 ore înainte. Acoperiți ciupercile, înmuiați lichidul și coajele separat și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
MielMiel
Ulei De ArahideUlei De Arahide
CiuperciCiuperci
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați șase pătrate de 18 inci din folie de aluminiu; așezați pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Așezați ceapa verde și capacele de ciuperci feliate în centrul fiecărui pătrat de folie, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Încălziți restul de 4 lingurițe de ulei de arahide într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați cozi de miel și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați 1 coadă de miel deasupra cepei verzi și a ciupercilor pe fiecare pătrat de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se toarnă lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate și Sherry în aceeași tigaie. Se fierbe până când lichidul este redus la 3/4 cană, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, aproximativ 10 minute. Puneți 2 linguri de lichid redus peste fiecare coadă de miel, trăgând folie în jurul gambelor pentru a preveni scurgerea lichidului. Închideți complet gambele în folie, răsuciți folia pentru a sigila; așezați pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți cojile de miel până când sunt foarte fragede și carnea aproape cade de pe oase, aproximativ 2 ore. Deschideți pachetele de folie; așezați fiecare bol deasupra orezului aburit, permițând mesenilor să îndepărteze folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Shanks De MielShanks De Miel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods din supermarketuri.** Un amestec de anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason MăcinatAnason Măcinat
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
14
** Un amestec de anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason MăcinatAnason Măcinat
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista