Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente

Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 419 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sherry, sos de usturoi de fasole, ghimbir lung și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Shanks de miel în cinci condimente, Tamarind și ghimbir, Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile în castron.
Se toarnă apă clocotită; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, cel puțin 45 de minute și până la 4 ore. Se strecoară amestecul, rezervând 1 1/2 căni de lichid de înmuiere.
Tăiați tulpinile din ciuperci și aruncați; felii subțiri capace.
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați ghimbir și usturoi și tocați mărunt.
Adăugați coriandru, sos de fasole neagră, 2 lingurițe de ulei de arahide și pudră de cinci condimente. Procesați până se formează pastă, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 5 fante mici de mică adâncime în fiecare coadă de miel, distanțându-vă; frecați Generos 1 lingură de pastă de fasole neagră-coriandru în fante și pe toată suprafața fiecărei coadă. (Ciupercile și gambele de miel pot fi preparate cu 6 ore înainte. Acoperiți ciupercile, înmuiați lichidul și coajele separat și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Tăiați șase pătrate de 18 inci din folie de aluminiu; așezați pe suprafața de lucru.
Așezați ceapa verde și capacele de ciuperci feliate în centrul fiecărui pătrat de folie, împărțind în mod egal.
Încălziți restul de 4 lingurițe de ulei de arahide într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați cozi de miel și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe lot.
Așezați 1 coadă de miel deasupra cepei verzi și a ciupercilor pe fiecare pătrat de folie.
Se toarnă lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate și Sherry în aceeași tigaie. Se fierbe până când lichidul este redus la 3/4 cană, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, aproximativ 10 minute. Puneți 2 linguri de lichid redus peste fiecare coadă de miel, trăgând folie în jurul gambelor pentru a preveni scurgerea lichidului. Închideți complet gambele în folie, răsuciți folia pentru a sigila; așezați pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți cojile de miel până când sunt foarte fragede și carnea aproape cade de pe oase, aproximativ 2 ore. Deschideți pachetele de folie; așezați fiecare bol deasupra orezului aburit, permițând mesenilor să îndepărteze folia.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods din supermarketuri.** Un amestec de anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
** Un amestec de anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.