Gambele de miel algeriene cu Cardamom și portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 48G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $7.45 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, semințe de cardamom, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Cozi De Miel Fiert Portocaliu, Cozi de miel fierte cu portocale și măsline, și Cozi de miel fierte în sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 177°.condimentați Generos cojile de miel cu sare și piper. Într-o tigaie adâncă rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mare, încălziți 2 Tbs. ulei de măsline până aproape de fumat. Lucrând în loturi, rumeniți gambele, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Shanks De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe un platou.
3
Adăugați restul de 2 Tbs. uleiul de măsline, ceapa și usturoiul în tigaie și saut, amestecând, până când ceapa este fragedă și translucidă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ghimbir, cardamom, șofran, fulgi de chili, cuișoare, chimen, semințe de fenicul, scorțișoară, curry, 1 Tbs. sare, migdale și stafide. Saut, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, Optional
Semințe De Chimen
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați roșiile, vinul, coaja de portocală și sucul de portocale și amestecați pentru a se amesteca bine. Scufundați gambele în lichid și aduceți la foc mic. Acoperiți, transferați tigaia în cuptor și gătiți până când carnea aproape cade de pe os, aproximativ 2 ore.Amestecați morcovii și bulbul de fenicul în tocană, acoperiți și coaceți până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Bulb De Fenicul
Coaja De Portocala
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec