Cozi de bou cu sos

Cozi de bou cu sos
Cozile de bou cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 465 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 522 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sos de rumenire, bulion din cozi de bou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi De Bou Vitrate, Cozi De Bou Fierte, și Cozi de bou fierte cu vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cozi de bou, usturoi, ceapă, 1 lingură de sare, 1 linguriță de piper, condimente grecești și sare de condimente într-o oală mare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou și puneți-le la foc mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti 2 1/2 pana la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
OxtailOxtail
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se rezervă 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Slănină caldă se scurge într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 3 minute, amestecând continuu. Se amestecă bulionul și sosul de rumenire. Condimentează după gust cu sare, piper și praf de usturoi. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați cozile de bou în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu sos. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista