Covrigi moi II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați covrigi moi II. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, apă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Covrigi moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic.
Presărați drojdie deasupra.
Se lasă să stea 10 minute. Se amestecă pentru a dizolva drojdia.
Combinați 1 1/2 căni de apă caldă, făină și sare într-un castron mare. Se amestecă drojdia în amestec.
Adăugați puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să nu fie prea lipicios.
Frământați timp de 8 până la 10 minute până când aluatul este neted și elastic.
Se pune într-un vas uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți cu un prosop de ceai.
Lăsați să stea în cuptor cu lumina aprinsă și ușa închisă aproximativ 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Rulați în jurnal. Marcați în 12 porții și tăiați.
Rulați fiecare porțiune în frânghie de 1/2 inch. Formați fiecare frânghie în formă de covrig pe foi de copt unse. Bateți albușul de ou și 1 linguriță de apă cu furculița într-un castron mic; ungeți glazura pe covrigi.
Presărați niște covrigi cu sare kosher, iar altele cu semințe de susan.
Coaceți la 450 de grade (230 grade C) timp de aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci.