Covrigi moi II

Covrigi moi II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați covrigi moi II. O porție conține 185 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, apă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Covrigi moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați drojdie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Se lasă să stea 10 minute. Se amestecă pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Combinați 1 1/2 căni de apă caldă, făină și sare într-un castron mare. Se amestecă drojdia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să nu fie prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Frământați timp de 8 până la 10 minute până când aluatul este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Se pune într-un vas uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți cu un prosop de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
8
Lăsați să stea în cuptor cu lumina aprinsă și ușa închisă aproximativ 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Punch aluat în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
10
Rulați în jurnal. Marcați în 12 porții și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Rulați fiecare porțiune în frânghie de 1/2 inch. Formați fiecare frânghie în formă de covrig pe foi de copt unse. Bateți albușul de ou și 1 linguriță de apă cu furculița într-un castron mic; ungeți glazura pe covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CovrigiCovrigi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
12
Presărați niște covrigi cu sare kosher, iar altele cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sare KosherSare Kosher
CovrigiCovrigi
13
Coaceți la 450 de grade (230 grade C) timp de aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista