Covrigi Moi Cu Semințe Benne
Benne semințe covrigi moi ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza de panificație, unt, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Covrigi Moi Din Semințe De Susan (Gătit Cu Copii), Napolitane Cu Semințe Benne, și Vase de ciocolată-Espresso de Cr Bucalme cu monede Benne Seed.
Instrucțiuni
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează (aproximativ 2 până la 3 minute).
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale.
Rulați fiecare bucată într-o frânghie lungă de 16 inci pe o suprafață ușor făinată, păstrând aluatul neutilizat acoperit cu un prosop umed. (Dacă aluatul nu se întinde ușor, acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.) Formați fiecare frânghie într-o formă de U pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Ori sau răsuciți fiecare capăt în jos în diagonală,și tuck sub aluat, formând forma covrig. Acoperiți cu un prosop umed; lăsați să stea 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Umpleți un 3 1/2-qt. cratiți cu apă și amestecați bicarbonatul de sodiu; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic. Coborâți ușor 2 covrigi în amestecul de apă fierbinte; gatiti 10 secunde pe fiecare parte.
Transferați într-un suport de sârmă ușor uns. Repetați procedura cu covrigii rămași.
Transferați covrigii pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ungeți generos cu unt topit și presărați semințe de benne și sare de mare.
Coaceți la 425 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc și se fierbe bine.