Covrigi Moi Cu Semințe Benne

Covrigi Moi Cu Semințe Benne
Benne semințe covrigi moi ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza de panificație, unt, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Covrigi Moi Din Semințe De Susan (Gătit Cu Copii), Napolitane Cu Semințe Benne, și Vase de ciocolată-Espresso de Cr Bucalme cu monede Benne Seed.

Instrucțiuni

1
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează (aproximativ 2 până la 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați fiecare bucată într-o frânghie lungă de 16 inci pe o suprafață ușor făinată, păstrând aluatul neutilizat acoperit cu un prosop umed. (Dacă aluatul nu se întinde ușor, acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.) Formați fiecare frânghie într-o formă de U pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Ori sau răsuciți fiecare capăt în jos în diagonală,și tuck sub aluat, formând forma covrig. Acoperiți cu un prosop umed; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Umpleți un 3 1/2-qt. cratiți cu apă și amestecați bicarbonatul de sodiu; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic. Coborâți ușor 2 covrigi în amestecul de apă fierbinte; gatiti 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CovrigiCovrigi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Transferați într-un suport de sârmă ușor uns. Repetați procedura cu covrigii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Transferați covrigii pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Ungeți generos cu unt topit și presărați semințe de benne și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
SemințeSemințe
10
Coaceți la 425 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc și se fierbe bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista