Covrigi Fierți Italieni: Taralli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați covrigi fierți italieni: Taralli. Această rețetă servește 48 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți drojdie, vin, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian, Salată Italiană Fiartă, și Pâine de carne italiană cu ouă fierte tari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se împrăștie drojdia peste vinul cald și apa într-un castron mic, se lasă să stea câteva minute, apoi se amestecă pentru a se amesteca bine.
Adăugați amestecul de drojdie într-un castron mare cu toate celelalte ingrediente.
Se amestecă ingredientele cu mâinile, apoi se întoarce pe o placă neumflată și se frământă până când aluatul este neted și elastic. Reveniți într-un castron curat și uscat, acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în bucăți mici.
Rulați o bucată într-o formă lungă și subțire de creion, aproximativ grosimea rozului.
Tăiați în lungimi de 4 inci și aduceți cele 2 capete împreună pentru a forma o formă asemănătoare unei gogoși.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere, la foc mediu, și adăugați taralli, câteva pe rând. Aveți un prosop de bucătărie pliat în apropiere și când taralli se ridică, îndepărtați și aruncați pe prosop pentru a se usca. Repetați cu aluatul rămas.
Aranjați taralli fiert pe foi de prăjituri și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc și sunt crocante.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.