Covrigi De Casă Reale
Covrigi de casă reale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de pâine, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Covrigi Reale, Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, și Covrigi De Casă Totul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/4 cană apă, făină, zahăr, 1 linguriță sare, ulei vegetal și drojdie în vasul de amestecare al unui mixer de suport.
Se amestecă la viteză mică folosind cârligul de aluat până se dezvoltă bine, aproximativ 8 minute. Pentru a vă asigura că glutenul s-a dezvoltat complet, tăiați o bucată de aluat de nuc. Făinați degetele și apoi întindeți aluatul: dacă se rupe imediat, aluatul are nevoie de mai multă frământare. Aluatul complet dezvoltat ar trebui să formeze o fereastră subțire translucidă"."
Transferați aluatul într-un bol ușor uns, acoperiți-l cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească timp de 2 ore.
Puneți aluatul în jos, așezați-l pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și folosiți un cuțit sau un răzuitor de aluat pentru a împărți aluatul în 6 bucăți (sau mai multe, pentru covrigi mai mici).
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o formă de cârnați de aproximativ 6 centimetri lungime. Alăturați capetele pentru a forma un cerc. Repetați cu aluatul rămas și lăsați covrigii să se odihnească timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aranjați farfurii mici cu semințe de mac, semințe de susan și fulgi de ceapă lângă foaia de copt.
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați miere, dacă doriți (consultați nota editorului). Fierbeți covrigii, trei odată, până se ridică la suprafața oalei, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți covrigii cu o lingură pliată și așezați-le pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Scufundați vârfurile covrigilor umedi în toppinguri și aranjați-le, semințele în sus, pe foaia de copt.
Se presară cu sare grosieră, dacă se dorește.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când covrigii încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.