Somonul la grătar și cuscusul cu unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 505 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui cu sodiu inferior, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Somon La Grătar Cu Cuscus De Unt Brun, Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun, și Somon cu sos de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă coaja, sucul, 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Bulion
Suc
Carne De Vită
Sare
Vin
6
Combinați piperul alb și următoarele 4 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare) într-un castron mic. Înveliți fileurile de somon cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Spray De Gătit
Piper Alb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Presărați fileurile cu amestec de condimente.
8
Așezați somonul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.