Cotletele suculente de porc ale lui Wolfgang Puck

Cotletele suculente de porc ale lui Wolfgang Puck
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele suculente de porc ale lui Wolfgang Puck ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 679 calorii, 61G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar îmbuteliat, rozmarin, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Autocolantul cu Oală al lui Wolfgang Puck, Halibut La Cuptor La Wolfgang Puck, și Pizza cu pui la grătar a lui Wolfgang Puck.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista