Cotletele de porc cu melasă și cafea ale lui Alton Brown

Cotletele de porc cu melasă și cafea de la Alton Brown ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 348 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 354 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, melasă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 28 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Încercați Cotletele de porc cu melasă și cafea ale lui Alton Brown, Cotlet De Porc Marinat Cu Melasă De Cafea, și Cotlet de porc cu cafea și melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cafeaua, melasa, oțetul, muștarul, usturoiul, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, ghimbirul, cimbru și Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 1 galon; sigilați și agitați pentru a combina. Marinati la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Scoateți carnea de porc din pungă.
Se toarnă marinada într-o cratiță; se fierbe ușor la foc mediu-mare, amestecând, până se reduce la 1/2 cană, 12 până la 15 minute.
Scoateți tulpinile de cimbru.
Grătiți Cotletele de porc timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ating o temperatură internă de 14
Se lasă să se odihnească 5 minute; se servește cu glazura.
Fotografie de Kate Mathis
Combinați cafeaua, melasa, oțetul, muștarul, usturoiul, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, ghimbirul, cimbru și Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 1 galon; sigilați și agitați pentru a combina. Marinati la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Scoateți carnea de porc din pungă.
Se toarnă marinada într-o cratiță; se fierbe ușor la foc mediu-mare, amestecând, până se reduce la 1/2 cană, 12 până la 15 minute.
Scoateți tulpinile de cimbru.
Grătiți Cotletele de porc timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ating o temperatură internă de 14
Se lasă să se odihnească 5 minute; se servește cu glazura.
Fotografie de Kate Mathis