Cotlete în sos de ciuperci
Cotletele în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cremă condensată de supă de ciuperci, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete cu sos de ciuperci, Cotlete în sos de ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro și ceapa în unt până când ceapa este fragedă. Se amestecă supa, laptele, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.