Cotlete de vițel cu porcini: Costolette di Vitello con porcini
Cotlete de vițel cu porcini: Costolette di Vitello con porcini este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 793 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de vițel, vin, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bucățile de ciuperci sub apă curgătoare rece pentru a le scăpa de nisip. Dacă bucățile sunt mici, aruncați-le într-un castron mic cu apă, răsuciți-le și lăsați particulele să se așeze. Scoateți imediat piesele. Repetați încă de două ori. Înmuiați ciupercile clătite în apă fierbinte timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Apoi ridicați-le din lichid și tăiați grosolan. Strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie și puneți deoparte 4 linguri pentru sosul de tigaie. (Restul poate fi înghețat pentru utilizare ulterioară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aveți un platou de servire încălzit într-un cuptor scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Luați 3 până la 4 minute pentru a rumeni rapid Cotletele de vițel pe ambele părți. Alunecați periodic o spatulă de lemn sub fiecare cotlet pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Odată ce cotletele sunt maro auriu, coborâți focul la mediu-mic și gătiți 8 până la 12 minute, întorcându-vă o dată. Verificați doneness la 8 minute. Aveți grijă să nu le gătiți prea mult, altfel vițelul se va usca. Interiorul cotletelor ar trebui să fie înroșit cu roz și ar trebui să dea puțin atunci când este apăsat cu degetul. După ce au terminat, scoateți cotletele pe platoul încălzit pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Întoarceți focul la mediu-înalt și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute, si adaugati ciupercile reconstituite. Se amestecă și se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați lichidul de ciuperci rezervat și reduceți la 4 linguri. Apoi întoarceți focul la mare, adăugați vinul și răzuiți bucățile rumenite din fundul tigaiei. Odată ce vinul s-a redus la jumătate (în aproximativ 1 minut), amestecați stocul și fierbeți 2 minute. De pe foc adăugați sucul de lămâie și untul și rotiți tigaia pentru a crea sosul. Puneți sosul peste cotlet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.