Cotlete De Smântână

Cotlete De Smântână
Nevoie de un curs principal fără gluten? Cotletele de smântână ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 376 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ciuperci, cremă condensată de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc Cu Sos De Smantana, Cotlete de porc cu smântână și sos de ciuperci, și Cotlete de porc cu smântână cu ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Presărați cotletul de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Se pune în cratiță. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti 3 minute; întoarceți cotletul de porc și gătiți încă 3 minute. Se amestecă busuiocul, roșiile, ciupercile, laptele și supa. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți. După 30 de minute, întoarceți cotletele, amestecați conținutul și fierbeți încă 30 de minute. Pentru a servi, se toarnă sosul peste cotlet și se acoperă cu o linguriță de smântână pe fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SupăSupă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista