Cotlete De Pui În Stil Rusesc

Cotlete De Pui În Stil Rusesc
Cotletele de pui în stil rusesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 525 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Curcan În Stil Rusesc, Cotlete De Pui Rusești, și Sos De Salată În Stil Rusesc.

Instrucțiuni

1
Rupeți pâinea în bucăți. Într-un castron mare, înmuiați pâinea în jumătate și jumătate până când lichidul este absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă puiul, oul, sarea, piperul, mărarul și cele 3 linguri de unt la temperatura camerei. Puneți la congelator aproximativ 10 minute pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți amestecul de pui din congelator; va fi totuși foarte moale. Formați amestecul în patru tăieturi ovale și acoperiți-le cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de unt și uleiul la foc moderat. Gatiti cotletele pana se rumenesc si tocmai terminati, 4 - 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Variație: Pui În Stil Italian
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Cotlete: omiteți mărarul. Folosiți jumătate de pesmet, jumătate de parmezan ras pentru a acoperi tăieturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1
Ciupercile sotate sunt acompaniamentul tradițional rusesc la Cotletele de pui. Sfecla, morcovii glazurați și piureul de cartofi sunt alte posibilități excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Recomandare de vin: untul cotletelor Suculente contrastează frumos cu prospețimea plină de spirit a unui vin roșu necomplicat. Un Beaujolais din Franța sau un merlot din Trentino în nordul Italiei sau va fi perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista