Cotletul de porc înăbușit de mere este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 343 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de canolan, cotlet de porc, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați cotletul de porc cu sare și salvie. Într-o tigaie mare, se toacă maro pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Puneți merele peste carne; stropiți cu melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați făină în picăturile de tigaie în tigaie; se amestecă până se amestecă. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Se toarnă peste mere și cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 1 ora sau pana cand un termometru citeste 145 de Centimetre.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.