Cotlete De Porc Înăbușite Cu Ceapă
Cotletele de porc înăbușite de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 2.23 pe portie. O porție conține 217 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, cimbru, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Ceapă Caramelizată Și Slănină Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete de porc coapte înăbușite cu ceapă și ciuperci, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și așezați tigaia la foc mare până la cald.
Adăugați felii de ceapă și 1/4 linguriță de condimente Creole. Gatiti 7 minute sau pana cand ceapa este frageda si rumenita, amestecand frecvent. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Tăiați grăsimea din cotlet.
Combinați restul de 3/4 linguriță de condimente Creole și cimbru.
Presărați uniform pe ambele părți ale cotletului. Recoați tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați cotlete în tigaie; gătiți 1 minut pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 până la 6 minute suplimentare pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați cotletele într-un platou de servire.
Puneți ceapa rezervată deasupra cotletelor; păstrați cald.
Adăugați apă și sosul Worcestershire în tigaie, amestecând bine. Gatiti la foc mare, amestecand constant pentru a degrada tigaia. Gatiti 1 minut.
Se toarnă sosul peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.