Cotlete De Porc Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 310 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline de lămâie, cotlete de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete De Porc Umplute, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați prunele și migdalele cu 1 lingură de ulei de măsline de lămâie.
Tăiați un buzunar pe partea laterală a fiecărui cotlet de porc din partea grasă până la os. Condimentează exteriorul fiecărei cotlete cu sare și piper, după gust. Umpleți fiecare cotlet cu 1/2 uncie de brânză de capră, împingându-l în partea de jos a deschiderii, apoi umpleți cu amestecul de prune. Asigurați-vă cu scobitori.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline de lămâie într-un cuptor olandez de mică adâncime, la foc mediu-mare. Căutați cotletele pe ambele părți până se rumenesc.
Adăugați apă să vină 1/4 din drum până partea de cotlet. Acoperiți și fierbeți până când cotletele sunt fierte, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Îndepărtați cotletele într-un platou de servire și fierbeți lichidul și orice picături de umplutură până când sunt reduse la un sos gros.
Se toarnă sosul peste cotlet și se servește garnisit cu migdale prăjite.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.