Cotlete De Porc Tăiate În Centru
Cotletele de porc tăiate în centru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1623 calorii, 189g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $9.44 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, condimente, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne de porc afumată cotlet tăiat în centru în marinada belgiană ale, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați făina într-un castron.
Combinați ouăle și laptele într-un bol separat, amestecând bine, apoi așezați firimiturile de pâine într-un alt bol separat. La firimiturile de pâine se amestecă ardeiul de lămâie, pătrunjelul, pudra de usturoi, mărarul și condimentul în stil Italian.
Înmuiați fiecare cotlet în făină, scuturând orice exces de făină, apoi înmuiați în amestecul de ou/lapte și, în cele din urmă, dragați fiecare cotlet Liberal în firimiturile de pâine.
Așezați cotletele într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch și turnați apă după cum este necesar în vas, suficient pentru a acoperi doar fundul.
Coaceți timp de 40 de minute, apoi reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) timp de încă 20 de minute.