Cotlete de porc Panko cu ananas și Salsa de ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Panko cu ananas și Salsan de ghimbir. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de toate scopurile, panko, cuburi de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cutite de porc portocaliu-ghimbir cu Salsa de Mango-roșii, Cotlete De Porc Cu Salsa De Coacăz, și Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice.
Instrucțiuni
Se amestecă cuburile de ananas, zahărul, ghimbirul tocat și 3/4 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când amestecul ajunge să fiarbă. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți până când ananasul este moale, amestecând des și adăugând mai multă apă cu 1/4 cană dacă este uscat, aproximativ 30 de minute. Se amestecă oțetul de vin alb. Condimentează salsa de ananas după gust cu sare și piper.
Între timp, lira carne de porc între foi de hârtie cerată la 1/2-inch grosime; se presara cu sare si piper.
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă panko și chimenul măcinat într-un alt castron mediu.
Așezați făina pe farfurie. Dragă carne de porc în făină; scufundați în ouă bătute, apoi întoarceți amestecul panko pentru a acoperi, apăsând pentru a adera.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați carne de porc și gătiți până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Serviți carnea de porc cu salsa de ananas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.