Cotlete de porc marinate

Cotlete de porc marinate
Cotlete de porc marinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 275 de calorii , 30 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 2,52 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, muștar, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 63% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc marinate , Cotlete de porc marinate la grătar și Cotlete de porc marinate la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați primele nouă ingrediente; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista