Cotlete de porc la grătar cu salsa proaspătă de nectarină

Cotlete de porc la grătar cu salsa proaspătă de nectarină
Cotlet de porc la gratar cu salsa Nectarine proaspete ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 152 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de pudră de chili, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Cu Salsa Nectarină, Cotlet de porc cu cinci condimente cu nectarină la grătar și salată de rucola, și Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa de nectarină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Ușor grătar de ulei, și a stabilit 4 cm de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a face salsa, așezați nectarinele, roșiile, ceapa, cilantro, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu într-un bol; aruncați pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare. Acoperiți și refrigerați 30 de minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NectarinăNectarină
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TomateTomate
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați chimenul, pudra de chili, sarea și piperul împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți Cotletele de porc cu ulei și condimentați ambele părți uniform cu amestecul de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați Cotletele de coapse de porc pe grătarul preîncălzit. Gatiti pana se rumeneste usor si sucurile se limpezesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Carne De PorcCotlete De Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați Cotletele de porc pe farfurii de servire și acoperiți cu o lingură generoasă de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista