Cotlete de porc gratinate
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Cotletele de porc gratinate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 de calorii , 36 g de proteine și 16 g de grăsimi . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără cartofi, supă cremă de ciuperci condensată, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cartofi Gratinați cu Aromă de Cimbru , Cotlete de porc cu Ananas la Grătar și Cotlete de porc Umplute la Cuptor .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți cotletele de porc în ulei la foc mediu, până când nu mai sunt roz; scoateți-le din tigaie și păstrați-le calde.
Scurgeți; păstrați o linguriță de sos. În aceeași tigaie, sotați ceapa în sos până se înmoaie. Adăugați supa și laptele.
Într-o caserolă unsă cu unt, cu o capacitate de 2-1/2 litri, așezați în straturi jumătate din cartofi, varza, sarea și piperul.
Turnați 3/4 cană de amestec de supă deasupra. Repetați straturile. Așezați deasupra cotletele de porc.
Turnați restul de supă peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când carnea de porc și legumele sunt fierte.