Cotlete De Porc Glazurate Cu Zmeură

Cotlete De Porc Glazurate Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc glazurate cu zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 333 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc glazurate cu zmeură cu ceapă murată, Cotlete De Porc Glazurate, și Cotlete De Porc Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cotlete; gătiți 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
3
Se amestecă ingredientele rămase până se amestecă; lingură peste cotlet.
4
Gatiti 5 min. sau până când sosul se îngroașă și se fac cotlete (145F), întorcând cotletele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Scoateți din căldură.
6
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista