Cotlete De Porc Glazurate Cu Cidru

Cotletele de porc glazurate cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Un amestec de ulei de măsline, oțet de cidru, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc glazurate cu cidru cu mere, Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi, și Oțet De Cidru-&-Melasă-Cotlete De Porc Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de suc de mere și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Presărați cotletele cu piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete în tigaie; gătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați cotletele pe un platou și acoperiți-le ușor cu folie.
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se încălzește la foc mediu.
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați restul de 1/2 cană de suc de mere și oțet de cidru, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gătiți 4 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Serviți cotletul de porc cu sos.
Presărați cotletele uniform cu pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.