Cotlete de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici

Cotlete de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc gigant la grătar cu sos de grătar dulce de piersici. O porție conține 802 calorii, 78g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,4 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, Cotlete de porc cu sos de grătar de piersici, și Cotlete de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc pe mai multe niveluri în grătar: lăsați 1/4 din fund liber de cărbuni, lăsați cărbunii în restul de 3/4 din grătar, astfel încât să fie de 3 ori mai mari pe 1 parte decât pe cealaltă. Când cărbunii sunt aprinși și temperatura a scăzut la mediu (țineți mâna la aproximativ 5 inci deasupra grilei de grătar, peste zona în care cărbunii sunt cei mai adânci, timp de 4 până la 5 secunde), grătarul este gata de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Combinați ingredientele pentru frecare de condimente într-un castron mic și amestecați bine. Frecați Cotletele de porc generos pe ambele părți cu amestecul și dați deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Faceți sosul: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 11 până la 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați piersicile, ghimbirul și roșiile și gătiți, amestecând frecvent timp de 2 minute. Se amestecă oțetul, sucul de portocale, zahărul, ienibaharul și sarea și piperul, după gust. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este redus cu aproximativ 1/2 și îngroșat ușor, aproximativ 20 de minute. Gustați și reglați pentru condiment, apoi transferați sosul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până la neted (aveți grijă cu lichide fierbinți). Rezervați 1/4 cană de sos pentru ungerea cotletelor, apoi turnați sosul rămas într-un bol mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți cotletele pe grătar peste cărbuni și gătiți, întorcând o dată, până la coacerea dorită; 8 până la 10 minute pe fiecare parte pentru mediu. În ultimele 30 de secunde de gătit pe fiecare parte, bateți cotletele generos cu sosul. Verificați pentru doneness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți cotletele fierbinți cu sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Nota bucătarului: sosul de condimente și grătar conține zahăr, care ar putea arde în timp ce gătiți pe grătar. Dacă cotletele încep să ardă la exterior, mutați-le în partea mai rece a grătarului și acoperiți-le cu o tigaie metalică sau folie de unică folosință pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista