Cotlete de porc cu sos de cremă de muștar
Cotletul de porc cu sos de cremă de muștar este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet de sherry, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cotlete de porc în sos de cremă de muștar, Cotlete de porc luminate cu sos de cremă de muștar, și Cotlete de porc cu muștar și sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentează Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți jumătate din ulei până strălucește.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat până la auriu, întorcând o dată, 8 minute.
Transferați carnea pe o foaie de copt și prăjiți până la fiert, aproximativ 10 minute.
Între timp, turnați grăsimea din tigaie.
Adăugați uleiul rămas și încălziți până strălucește.
Adăugați șotul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați oțetul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 1/2 minut.
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați smântâna și gătiți la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați muștarul și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Transferați carnea de porc în farfurii și lingurați sosul deasupra.