Cotlete de porc cu fierbere lentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de la cuptorul lent. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD per porție. O porție conține 269 de calorii , 27 g de proteine și 12 g de grăsimi . Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de pui, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49% , care este solid. Pui mărunțit la grătar , Chifteluțe iute și dulci Crockpot și Carne de porc Kahlua la cuptorul lentă cu sos dulce de ananas chili sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Transferați într-un 3-qt. aragaz lent.
Într-un castron mare, combinați supa, ceapa, ketchup-ul și sosul Worcestershire; se toarnă peste cotlete. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Serviți cu cartofi sau orez.