Cotlete de porc cu fierbere lentă

Cotlete de porc cu fierbere lentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de la cuptorul lent. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD per porție. O porție conține 269 de calorii , 27 g de proteine și 12 g de grăsimi . Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de pui, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49% , care este solid. Pui mărunțit la grătar , Chifteluțe iute și dulci Crockpot și Carne de porc Kahlua la cuptorul lentă cu sos dulce de ananas chili sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un 3-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-un castron mare, combinați supa, ceapa, ketchup-ul și sosul Worcestershire; se toarnă peste cotlete. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți cu cartofi sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista