Cotletele de porc cu aragaz lent necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.96 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, orez obișnuit, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2
Așezați Cotletele de porc în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se presară cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se toarnă supa peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Capac; gatiti la foc mic 7-8 ore sau pana cand carnea de porc este frageda cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți Cotletele de porc din aragazul lent și puneți-le pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, faceți orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă amidonul de porumb și apa. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos de ciuperci în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Se încălzește în aragaz lent 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Serviți sosul peste Cotletele de porc și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.